Welkom op onze website.


Installatiewerk is vakwerk, of het nu gaat om kwaliteit, vakkennis of veelzijdigheid, binnen ons bedrijf vindt u datgene wat u zoekt voor uw installatiewerkzaamheden.
Onze flexibele bedrijfsstructuur stelt ons in staat om snel en effectief in te spelen op uw vraag, waarbij onze goed opgeleide medewerkers garant staan voor een betrouwbare uitvoering.

Of u nu nieuwbouw, renovatie of een uitbreiding gepland hebt, alle facetten van het installatiewerk kunnen door ons worden uitgevoerd: elektra, gas, water, centrale verwarming alsmede sanitair en zinkwerk. Zowel voor particulier als bedrijfsmatige projecten.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, uiteraard zijn wij als erkend installateur aangesloten bij Uneto-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven.

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie sanitair van diverse kwaliteitsmerken, natuurlijk kunnen wij u bij de inrichting van uw nieuwe badkamer van dienst zijn met advies en ontwerpvoorstellen.

Uiteraard begrijpen wij dat u met de planning van uw installatiewerk niet over één nacht ijs gaat, neem daarom gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend en wellicht verrassend doordacht advies.